روانشناسي

 
 
دعواي والدين ✔️ تاثيرات وحشتناكي كه نمي دانيد
|

دعواي والدين يكي از چالش‌هاي مهمي است كه مي‌تواند بر زندگي كودكان تأثير منفي بگذارد. كودكان از والدين خود به عنوان منبع اصلي امنيت و حمايت عاطفي ياد مي‌كنند. زماني كه والدين با يكديگر دعوا مي‌كنند، اين احساس امنيت و حمايت از بين مي‌رود و كودك دچار احساسات منفي مانند ترس، اضطراب، خشم و نااميدي مي‌شود.

در دعواي والدين اغلب فرزندان بازنده هستند. اين مقاله تأثير خطرناك دعواي والدين بر كودكان را بررسي مي‌كند و نكاتي را براي مديريت سازنده دعوا ارائه مي‌كند. فرزندپروري يك مهارت است. ما اين مهارت را با روش‌هاي مختلف مانند الگوبرداري از سبك فرزندپروري والدين خود، تماشاي والدين ديگر و اطلاعات ساير منابع رسمي و غيررسمي توسعه مي‌دهيم.

مغز انسان به گونه اي طراحي شده است كه تشخيص درست از نادرست در حالت عصبانيت براي ما دشوار است. اين وضعيت زماني پيش مي‌آيد كه والديني كه درگير دعوا هستند قادر به درك تأثير اعمالشان بر فرزندانشان نيستند.

گاهي اوقات ممكن است والدين براي حل تعارضات خود مشكل پيدا كنند. در چنين مواقعي مي توانند از متخصصان كمك بگيرند و آرامش را در خانه تضمين كنند. زيرا، محيط خانه منفي بر وضعيت عاطفي كودكان تأثير مي گذارد. براي صحبت با برترين متخصص خانواده مي توانيد با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

تاثير دعواي والدين بر كودكان
ذهن در دوران نوزادي و اوايل كودكي به تعامل بين مراقبين حساس است. والدين با درگير شدن در يك مشاجره پس از عشق و محبت به فرزندان خود، اطلاعات ضد و نقيضي براي آن ها ارسال مي كنند.

دعواي والدين مي‌تواند تأثيرات مخربي بر جنبه‌هاي مختلف زندگي كودكان داشته باشد، از جمله:

سلامت روان: كودكاني كه در معرض دعواي والدين قرار مي‌گيرند، بيشتر در معرض ابتلا به مشكلات رواني مانند اضطراب، افسردگي، اختلالات خواب، پرخاشگري و اختلالات رفتاري هستند.
رشد عاطفي: كودكاني كه شاهد دعواي والدين خود هستند، ممكن است احساس كنند كه مقصر هستند يا كه آنها باعث اين دعواها مي‌شوند. اين احساسات مي‌تواند منجر به احساس گناه، شرم، ناامني و اعتماد به نفس پايين در كودك شود.
روابط اجتماعي: كودكاني كه در معرض دعواي والدين قرار مي‌گيرند، ممكن است در برقراري روابط اجتماعي با ديگران دچار مشكل شوند. آنها ممكن است از برقراري ارتباط با ديگران اجتناب كنند يا در روابط خود دچار مشكل شوند.
پيشنهاد مشاور: پرخاشگري كودكان در سنين مختلف


دعواي والدين

تحصيلات: كودكاني كه در معرض دعواي والدين قرار مي‌گيرند، ممكن است در مدرسه دچار مشكل شوند. آنها ممكن است تمركز خود را از دست بدهند، در انجام تكاليف خود دچار مشكل شوند و نمرات خود را كاهش دهند.
ثابت شده است كه دعواي والدين از نظر رواني براي كودكان مخرب است. دعواي طولاني مدت والدين مي تواند منجر به اعتماد به نفس پايين، احساس تنهايي، افسردگي، اضطراب، استرس، خواب و مشكلات يادگيري شود.
وقتي شدت مشاجره افزايش مي يابد، كودكان احساس ناامني و ترس مي كنند. در نتيجه، آنها تمايل دارند بيشتر اوقات هوشيار بمانند، كه مانع از تمركز آنها بر روي مدرسه و فعاليت هاي همسالان مي شود.
كودكاني كه شاهد درگيري هاي درون خانواده خود هستند، درگيري هاي رواني خود را به شكل شكايات جسمي مكرر نشان مي دهند. اينها بچه هايي هستند كه معمولاً از ” شكمم درد مي كند!” شكايات رايج اين گونه كودكان شامل سردرد، درد عضلاني، معده درد، سرماخوردگي و حساسيت هاي پوستي، كمبود وزن يا اضافه وزن است.
كاهش تأثير دعواي والدين بر كودكان
اهميت پيوند بين همسران براي تقويت احساس امنيت در كودكان. درگيري‌هاي آشكار خانوادگي، پرخاشگري مكرر، طغيان خشم و اختلال در روابط خانوادگي تأثيرات مخرب بلندمدتي بر سلامت جسمي و رواني كودكان دارند.

اگر شما در حال حاضر با دعواي والدين خود دست و پنجه نرم مي‌كنيد، مي‌توانيد با انجام اقدامات زير تأثير اين دعواها را بر كودكان خود كاهش دهيد:

دعواهاي خود را در حضور كودكان انجام ندهيد. اگر نمي‌توانيد از دعوا كردن خودداري كنيد، سعي كنيد اين دعواها را در مكاني خارج از دسترس كودكان انجام دهيد.
در مورد دعواي خود با كودكان صحبت نكنيد. كودكان نمي‌توانند درك كنند كه دعواي والدين آنها به خاطر آنها نيست. صحبت كردن در مورد دعواي خود با كودكان ممكن است باعث ايجاد احساس گناه و ناامني در آنها شود.
به كودكان خود اطمينان دهيد كه آنها دوست‌داشتني و مورد حمايت هستند. به كودكان خود بگوييد كه آنها مقصر دعواي والدين خود نيستند و كه شما آنها را دوست داريد.
از كمك متخصصان استفاده كنيد. اگر نمي‌توانيد دعواي خود را مديريت كنيد، از كمك متخصصان مانند مشاوران خانواده يا روان‌شناسان استفاده كنيد.
دعواي والدين يك مشكل جدي است كه مي‌تواند تأثيرات مخربي بر كودكان داشته باشد. اگر شما در حال حاضر با دعواي والدين خود دست و پنجه نرم مي‌كنيد، اقدامات لازم را براي كاهش تأثير اين دعواها بر كودكان خود انجام دهيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-دعواي والدين ✔️ تاثيرات وحشتناكي كه نمي دانيد



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1402/11/2 
زمان : ۱۶
تاثير دعواي والدين بر كودكان
|

تاثير دعواي والدين بر كودكان

اگر كودكان به طور مداوم در معرض مشاجره هاي پدر و مادرش قرار گيرند، اعتماد به نفس خود را از دست مي دهند.

در هنگام جر و بحث و دعوا كودك يكي از والدينش را مقصر مي داند و در ذهن خود او را متهم مي كند، همين امر باعث مي شود تا رابطه بين كودك و والد تخريب شده و اتحادي نانوشته با والد ديگر برقرار كند، در بعضي مواقع اين امر از طرف والدين بر كودك تحميل مي شود.

در كودكاني كه سن آن ها بيشتر است امكان كاهش اعتماد به نفس بيشتر است و كودك نسبت به مواردي مانند ازدواج و روابط زن و مرد تصورات و باور هاي اشتباهي پيدا مي كند. در آينده براي اين كودكان سخت خواهد بود تا از آن باور هاي غلط را كنار بگذرند.

علاوه بر اين ممكن است اين رفتار ها و الگو ها در كودك ماندگار شود و در هنگام بزرگسالي نيز دقيقا همين شيوه رفتاري را با همسر و شريك عاطفي اش پيش بگيرد.

تاثير دعواي والدين – مصرف مواد مخدر
كودكاني كه در خانواده هاي بي ثبات رشد مي كنند بيش تر در معرض خطر استفاد از مواد مخدر هستند و احتمال دارد در سنين پايين به سمت مواد مخدر كشيده شوند.

بر اساس تحقيقات انجام شده كودكاني كه هميشه درگير مشاجره و جر و بحث والدين شان هستند بيشتر در معرض ابتلا به اختلالات رواني مانند بيش فعالي، كمبود توجه، اضطراب، افسردگي و وسواس اجباري (OCD)مي باشند.

دعواي زن و شوهر
قوانين و علل دعواي زن و شوهر و راه حل هاي موثر بعد از دعواي زوجين
تاثير دعواي والدين بر كودكان در عملكرد تحصيلي
كودك اگر به طور دائم شاهد درگيري و اختلافات والدينش باشد، ذهن او درگير فضاي پر تنش خانه مي شود و ديگر نمي تواند بر روي مواردي مانند درس، مدرسه و انجام تكاليف تمركز داشته باشد.

كودك دچار استرس و اضطراب عاطفي مي شود، اين امر تاثير منفي بر روي سيستم ايمني او مي گذارد و كودك دچار مشكلات جسمي مانند آلرژي هاي مكرر، انواع عفونت ها و غيره مي شود. همه اين عوامل دست به دست هم مي دهند تا كودك از نظر تحصيلي افت كند.

تاثير دعواي والدين بر كودكان در مشكلات جسماني
كودك به دليل مشاهده مداوم مشاجره هاي والدين ممكن است به بيماري هاي جسماني مانند مشكلات خواب، درد معده يا سر درد مبتلا شود.

كودك از والدينش الگو برداري مي كند، بنابراين زماني كه پرخاشگري آن ها را مي بيند به احتمال زياد پرخاشگر مي شود و هنگامي كه با مشكلاتي رو به رو شود به جاي حل مسئله شروع به داد و بي داد و پرخاشگري مي كند تا از اين طريق بر مشكلات خود غلبه كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تاثير دعواي والدين بر كودكان



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1400/2/23 
زمان : ۱۱
[ ]